Vraag
Profielfoto van Sharon Koks - den Outer
Profielfoto van Sharon Koks - den Outer Sharon Koks - den Outer 28 september 2020

In het kader van Vakkundig aan het Werk 2, investeert ZonMw in de mogelijke komst van een nieuwe Kennisplaats Werk en Inkomen. Maar is het eigenlijk wel nodig en zo ja, hoe moet de kennisplaats eruitzien?

Regioplan is door ZonMw gevraagd te onderzoeken of en welke behoefte er is aan een Kennisplaats Werk & Inkomen, en hoe deze eruit moet zien: Welke organisaties moeten de Kennisplaats gaan trekken? Onder welke voorwaarden wordt het een succes?

We nodigen professionals, teamleiders en lokale beleidsmakers in het sociaal domein van harte uit hierover mee te denken! Je kunt 1) meedoen aan één van de 3 online sessies die Regioplan organiseert, en/ of 2) een reactie achterlaten op deze vraag, waarin je jouw wensen en ideeën voor de Kennisplaats Werk & Inkomen beschrijft.

1. Meld je aan voor één van de 3 online sessies:

  • 08 oktober 2020 ǀ 10:00-12.00 ǀ voor professionals in de re-integratie of schuldhulpverlening
  • 19 oktober 2020 ǀ 13:00-15:00 ǀ voor teamleiders, managers en bestuurders in het veld van Werk & Inkomen

Om je aan te melden voor één van bovenstaande sessies, stuur een mailtje naar Joris.Timmerman@regioplan.nl
En kijk op  https://www.regioplan.nl/actueel/professionals-geven-de-doorslag-maar-hoe-kunnen-we-hen-ondersteunen-in-doen-wat-werkt-denk-nu-mee/ 

2. En/ of beantwoord deze vraag hieronder

Wat zijn jouw ideeën en wensen voor de nieuwe Kennisplaats Werk en Inkomen? Wanneer zou de werkplaats voor jouw werk echt van toegevoegde waarde zijn? Welke professionals en organisaties mogen niet ontbreken in de Kennisplaats?

Beantwoord de vraag van Sharon