Gezonde wijk Utrecht Noordwest

Regionaal channel

Vraag

4 november 2021
Profielfoto van Ruth Lenstra
POHGGZ

“Wie weet er een KOPP (Kinderen van Ouders met Psychische Problemen) groep voor voor een vrouw van 18 jaar en heeft hier goede ervaring mee?. Dank voor het mee-zoeken!”

Toelichting

Voor een patiënt van mij ben ik op zoek naar een KOPP groep, waar iemand goede verhalen over heeft gehoord voor een vrouw van 18 jaar.
Wie heeft goede tips?
gr. ruth lenstra

Motivatie

verwijzen naar goed passende zorg

Werkgebied

ggz in utrecht

Profielfoto van Henny Vernooij
Generalist

Eline Timmer 06-46439036 koppkov@jellinek.nl. Zij bieden programma`s aan voor kopp kinderen meerdere malen per jaar en afhankelijk.

Profielfoto van Esther Kersten
Wijkambassadeur Informele Zorg NoordWest bij NIZU en voorzitter bewonersinitiatief Kracht van Zuilen

Ruth, nog even een laat antwoord. Ik kreeg van een collega deze link doorgestuurd: https://labyrint-in-perspectief.nl/activiteit/contactgroep-labyrint-young-voor-jongvolwassen-kopp-kov-in-utrecht/

Ik ken zelf de organisatie niet, en zij ook niet. Maar ook zij hebben dus contactgroepen voor jongvolwassenen. Helaas starten deze ook in maart pas weer...

Profielfoto van Esther Kersten
Wijkambassadeur Informele Zorg NoordWest bij NIZU en voorzitter bewonersinitiatief Kracht van Zuilen

Dag Ruth,

Jellinek organiseert groepen voor 17+. Zie de flyer. Ik zie dat ze starten in oktober en maart, dus heb even geen idee of je ook tussentijds aan kan sluiten. Verder zal ik het ook bij mijn collega's in de stad navragen of zij andere groepen kennen.