Gezonde wijk Utrecht Noordwest

Regionaal channel

Vraag

13 juni 2022
Profielfoto van Joost Stam
Huisarts

“Ben jij of ken jij een huisarts voor KIMoNo werkgroep in Utrecht Zuilen-Ondiep ?”

Toelichting

Na enkele jaren deelname aan de KiMoNo werkgroep ben ik op zoek naar een huisarts die het leuk vindt om het stokje van mij over te nemen binnen deze werkgroep. 

De werkgroep houdt zich multidisciplinair bezig met ‘Kinderen met Overgewicht en Obesitas’. Naast een huisarts zitten er diverse eerstelijns zorgmedewerkers in de werkgroep, denk aan een kinderfysiotherapeut, diëtist maar ook het buurtteam, de beweegmakelaar en een verpleegkundige en arts vanuit de JGZ schuiven aan. De kartrekker is Jeanne Gootzen vanuit de gemeente. 

We komen 4x per jaar samen voor een overleg om te bezien hoe de zorg rondom deze groep loopt en welke nieuwe initiatieven er op wijkniveau, maar ook stadsbreed zijn. Als je deelneemt aan deze groep betekent dat dus 4 x per jaar bij elkaar komen en eventueel signalen vanuit deze groep doorgeven binnen de huisartsenorganisatie en vice versa. Er is ook ondersteuning op het gebied van communicatie.

Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen voor deze groep, geef dat dan svp aan mij door via: jstam@gezondheidscentrumondiep.nl

Profielfoto van Joep Roefs
Fysiotherapeut

tijdens het watertoren overleg Elinkwijk zal ik de vraag stellen.

groeten joep

Profielfoto van Renson Passe
(kinder)Fysiotherapeut

Joost ik zal vragen of er vanuit de Watertoren belangstelling is....

Gr

Renson

Profielfoto van Natalie Moekasan
Logopedist

Het spijt me Joost,
Helaas heb ik geen idee wie jouw stokje zou kunnen overnemen.

Met vriendelijke groet,
Natalie Moekasan, (pre)logopedist